Workshops

Bedrijfsuitje, familiedag of gewoon een keer de Robin Hood uithangen? Vraag dan een workshop aan bij Sagittarius! Onze ervaren en enthousiaste leden zorgen gegarandeerd voor een spannende introductie in de boogschietsport. Wij verzorgen het materiaal en de persoonlijke begeleiding, het enige wat u mee hoeft te nemen is uw goede humeur!

 

De workshops worden in de regel gegeven op onze buitenbaan op het terrein van de Universiteit Twente. Daardoor zijn we wel redelijk afhankelijk van de weersomstandigheden, al kan er bij plotselinge regen altijd wel even een tentje opgezet worden. Als het buiten te koud is om buiten te schieten, reserveren we een zaal in het Sportcentrum.

 

De kosten hangen af van de workshop, zoals welke baan er gebruikt wordt en hoeveel trainers er nodig zijn. Veelal komt dit uit tussen de 7 en 10 euro per deelnemer per uur. Bij een concrete aanvraag kunnen wij het hele kostenplaatje schetsen.

 

Heeft u interesse in een workshop? Stuur ons via onderstaand contactformulier een bericht. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

U kunt de huidige prijslijst voor workshops bekijken via:
https://www.utwente.nl/en/sport/sports/clinics-workshops/

Scroll naar boven