Lidmaatschap

Altijd al een keer de Robin Hood of de Cupido willen uithangen? De sensatie van een voltreffer ervaren? Of gewoon gaten in een stuk papier (of de muur erachter) schieten? Dan zit je goed bij Sagittarius!

Iedereen is van harte welkom om bij ons langs te komen om een keer boogschieten uit te proberen. Als je voor de eerste keer bent, kun je een meedoen met een proeftraining op elke tweede donderdag van de maand. Zie ook het menu ‘Over Ons’ -> ‘Trainingen’ voor meer informatie over de trainingstijden. Als je een keertje langs wilt komen, stuur dan een mailtje naar bestuur@sagittarius.utwente.nl, zodat we kunnen zorgen dat er iemand is die je de basisbeginselen van het boogschieten bij kan brengen.

 

Heb je na een aantal avonden boogschieten er nog steeds niet genoeg van? Dan kun je lid worden van onze vereniging. Vraag een van de aanwezige bestuursleden dan om een lidmaatschapsformulier en zorg dat je in het bezit bent van de UnionCard. Na het invullen en het zetten van je krabbel ben je officieel een Sagittariaan en kun je ook gelijk je eigen shirt in mooi Sagittarius-paars aanschaffen!

 

 

Algemene informatie:

  • De kosten van het lidmaatschap bij de vereniging zijn € 30 per jaar.
  • Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd bij het volgende verenigingsjaar (dat loopt van 1 september t/m 31 augustus) tenzij het minimaal drie maanden vóór het begin van het verenigingsjaar schriftelijk bij de secretaris wordt opgezegd.
  • Je dient in het bezit te zijn van een Union-card om lid te mogen zijn van een campusvereniging, zo ook bij ons.
  • De vereniging is verplicht elk lid aan te melden als Bondslid bij de Nederlandse Handboog Bond (NHB). De kosten die hieraan verbonden zijn worden doorberekend aan het desbetreffende lid. Het Bondslidmaatschap dient onder andere als aansprakelijkheidsverzekering tijdens boogschietactiviteiten en is verplicht bij deelname aan wedstrijden. Als bewijs van Bondslidmaatschap krijg je een bondskaart toegestuurd.
  • Je behoort mee te helpen met het draaien van bardiensten in de kantine van het sportcentrum (zie ook het menu ‘Leden’ -> ‘Bardienst’). De website van de sportkantine vind je hier.
  • Betalingen aan de vereniging moeten binnen 30 dagen geschieden.

Leden kunnen uiteraard altijd lid af worden door een email te sturen naar de secretaris of een brief te versturen naar de vereniging (adres gegevens zijn te vinden onder het kopje Contact). Aangezien lidmaatschap per collegejaar gaat en de NHB lidmaatschap per kalenderjaar gaat, is het nodig om het bericht van het opzeggen van het lidmaatschap tijdig bekend te maken bij het bestuur om nieuwe contributie of NHB kosten te voorkomen. Delen van een jaar kunnen niet teruggestort worden!

Scroll naar boven