Kick-in

Altijd al eens willen boogschieten of zoek je een nieuwe vereniging voor tijdens je studie? Dan moet je bij Sagittarius zijn!

Tijdens de Kick-in zullen wij onze vereniging aanprijzen en kun je bij ons terecht voor informatie, vragen en natuurlijk om een pijltje te komen schieten!

Woensdag 24 Augustus van 11:00 tot 14:30 zijn wij te vinden op het Ganzenveld op de Universiteit Twente. Hierbij is de mogelijk om een pijltje te schieten.

Vrijdag 26 Augustus van 11:30 tot 17:30 op onze buitenbaan achter de box westelijk van de atletiekbaan. Hierbij is de mogelijkheid om iets uitgebreider een pijltje te schieten dan op de woensdag.

Zondag 28 Augustus van 11:00 tot 17:30 wederom op onze buitenbaan. Hier is de mogelijkheid om voor leden en geïnteresseerden om een ontspannen pijltje te komen schieten. Daarom een uitgelezen kans om de sfeer binnen de vereniging te proeven!

Donderdag 1 september van 13:30 tot 17:30 op het Carillonveld waarbij we in plaats van “gewoon” schieten gaan schieten met een variatie!

Mocht je nu al meer informatie willen, schroom niet om informatiepagina te bekijken of ons een mailtje te sturen.

Groeten en tot de Kick-in,

Bestuur Sagittarius.

Scroll naar boven