Commissies

Binnen de vereniging wordt er veel gebruik gemaakt van het werk wat de verschillende commissies doen. Zonder deze commissies zou de vereniging niet kunnen zijn zoals het nu is. Hieronder een overzicht van de verschillende commissies die er binnen de vereniging zijn. Voor sommige commissie zoeken we nog nieuwe mensen, als je geĆÆnteresseerd bent om een commissie te helpen, spreek dan een van de bestuursleden of stuur ze een mailtje.

Sexie: De Sexie is de activiteitcommissie van Sagittarius. Zij organiseren buiten de trainingen om regelmatig een activiteit om het ook buiten de trainingen gezellig met elkaar te hebben.

WedCo: De WedCo organiseert de jaarlijkse A-status wedstrijd van de vereniging waar mensen vanuit het hele land op af komen.

MatCo: De MatCo verzorgt het onderhoud aan het materiaal van de vereniging en bepaal grotendeels het materiaal dat de vereniging inkoopt. Door het binnenkort vertrekken van 1 lid, zijn wij op zoek naar een nieuwe lid voor deze commissie.

KasCo: De KasCo is de kascontrole commissie die de penningmeester controleert bij de financiƫle boekhouding. Op dit moment zoeken wij 1 nieuwe vrijwilliger voor de KasCo.