Kick-in en intro-trainingen

Ook dit jaar zal Sagittarius vertegenwoordigd tijdens de Kick-In! Dus kom je studeren op de universiteit en ben je geïnterreseerd in boogschieten, kom dan zeker langs om eens een kijkje te nemen.

Op woensdag 21 augustus zullen wij tijdens de intro-markt een stand hebben waar je ons alles kan vragen en zelf ook het boogschieten kan uitproberen.
Tijdens de sportdag op donderdag 22 augustus kun je met je doegroep bij ons boogschieten. Hierbij krijg je nog eens uitleg en gaan we voor punten schieten.
Wil je na deze twee dagen het boogschieten nog eens uitproberen? Kom dan op zondag 25 augustus ’s middags naar onze buitenbaan. Hier heb je de mogelijkheid om nog eens met leden van ons te praten en nog eens het boogschieten uit te proberen.
Speciaal voor de Master-studenten zijn wij maandag 26 augustus te vinden bij de Campus Experience op het veld naast het carillon.
Tijdens de kick-out op donderdag 29 augustus zullen wij wederom aanwezig zijn op het Carillonveld.

Wil je hierna een keer komen meetrainen? Dat kan! Op dinsdag 10, 17, en 24 september hebben wij intro-trainingen van 21:00 tot 23:00 waarbij je het boogschieten nog beter uitgelegd krijgt en en de vereniging beter leert kennen.

Tot dan!